2 Aralık 2014 Salı



Home of Alacati



330! Αυτός είναι ο ετήσιος μέσος όρος των ημερών με άνεμο στα Αλάτσατα. Αυτό, αλλά και τα ρηχά νερά και η άφθονη ηλιοφάνεια κάνει τα Αλάτσατα ένα δημοφιλή προορισμό για τους windsurfers. Αλλά αυτή η όμορφη πόλη του Αιγαίου είναι κάτι περισσότερο από ένας παράδεισος για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας: Είναι μια απόλαυση για τα μάτια και την ψυχή σας. Χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής σπίτια, ιστορικά δρομάκια, θεσπέσιες γεύσεις, καθώς και έντονη νυχτερινή ζωή. Ανακαλύψτε την Τουρκία, την πατρίδα των Αλατσάτων. Και καλή διαμονή!

Grand Bazaar 


Το ιστορικό Μεγάλο Παζάρι τα έχει όλα: 61 σκεπαστοί δρόμοι. 3.000 αυθεντικά καταστήματα. Κρυμμένα πανδοχεία, λαβυρινθώδη σοκάκια. Δελεαστικά αρώματα, πολύχρωμα αξιοθέατα, και ήχοι που σε υπνωτίζουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εμπορικές περιοχές στον κόσμο. Ανακαλύψτε την Τουρκία, την πατρίδα του Μεγάλου παζαριόυ! Και καλή διαμονή!

Evil Eye Bead



Πιστεύεται ευρέως ότι η χάντρα το κακό μάτι προστατεύει τους ανθρώπους από άσχημες πράξεις και κακά πνεύματα. Η παραγωγή της είναι σχεδόν μια χαμένη μορφή τέχνης. Ευτυχώς, μια χούφτα καλλιτέχνες που ζουν σε ένα απομακρυσμένο τουρκικό χωριό εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αρχαίες τεχνικές για να προστατεύουν εσάς και τους αγαπημένους σας! Ανακαλύψτε την Τουρκία, την πατρίδα της χάντρας για το κακό μάτι! Και καλή διαμονή!

Cappadocia


Περάστε μια νύχτα σε ένα κομψά ανακαινισμένo ξενοδοχείο-σπηλιά, εξερευνηστε τις αρχαίες υπόγειες πόλεις, όπου κάποτε ζούσαν χιλιάδες άνθρωποι, καντε μια βόλτα με αερόστατο πάνω από τις νεραϊδοκαμινάδες στην ανατολή του ηλίου. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από το υπέροχο μείγμα πολιτιστικής ιστορίας και φυσικού θαύματος. Τουρκία, η πατρίδα της Καππαδοκίας. Καλή διαμονή!